Samen voor een efficiëntere en duurzamere wereld

Kalkense-Meersen-Natuurpunt

Net zoals in 2015, kon Effic ook in 2016 bijdragen aan een efficiëntere en duurzamere wereld dankzij trouwe en nieuwe lezers. Namelijk door een donatie aan Natuurpunt, een organisatie die zich inzet voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen.Daarom wens ik alle trouwe lezers te danken voor hun bijdrage. Inderdaad, voor elke bijkomende lezer die zich inschrijft op de nieuwsbrief doneert Effic 10 euro aan Natuurpunt.

Onderstaande brief bevestigt dat lezers die zich vorig jaar inschreven voor de maandelijkse blog wel degelijk bijgedragen hebben aan de door Effic aangekondigde gift.

Wil je ook nog je steentje bijdragen? Of nog meer bijdragen? Aarzel dan niet om kennissen – die mogelijks interesse hebben in efficiëntere en meer wendbare organisaties – op de hoogte te brengen van de maandelijkse blogs.

Ben je toch niet zo tevreden over de blogs tot nog toe? Of heb je suggesties ter verbetering (of specifieke onderwerpen die je zou willen zien behandelen)? Deel dan a.u.b. die suggesties of opmerkingen mee, die de blogs kunnen helpen verbeteren; bv. via een kort berichtje (jean@effic.be).

Natuurpunt002