Proces scan: audit op maat

Werk efficiënt en wendbaar, boek langetermijnresultaten en verzeker de toekomst van je bedrijf. De proces scan licht je waardeketen grondig door en geeft je zo een roadmap voor totale, voortdurende verbetering

Grondige waardeketenanalyse

Voelde je dat er iets schortte aan je organisatie? Ontdekte je in het gratis assessment dat je processen aan verbetering toe zijn? Of kwam je zelf al tot die conclusie?

De proces scan licht jouw waardeketen in enkele dagen grondig door. Je zal weten welke processen je moet optimaliseren en waar je prioriteiten liggen. Zo kan je eventueel zelf aan de slag.

Proces scan: volledige audit

Processen raken de kern van je bedrijf. Ga dus niet over één nacht ijs om ze te optimaliseren. Na de proces scan krijg je een uitgebreid auditrapport:

  • Een grondige analyse van je bedrijfscontext, huidige/toekomstige strategie en waardeketen. Dit vormt de basis voor gerichte aanbevelingen op maat.
  • Alle te verbeteren processen met duidelijke prioriteiten en hefbomen. Zo weet je waar en hoe je met een minimale inspanning zoveel mogelijk resultaat boekt.
  • Een gedetailleerde roadmap met te volgen stappen op korte en lange termijn. Als je dat wil, koppel ik er een duidelijke offerte aan voor de procesoptimalisatie.

Een blik op je toekomst

Je processen staan niet op zich. Je stemt ze best af op je markt, strategie en volledige waardeketen. En op elkaar, natuurlijk. Daarom denk ik in de proces scan strategisch en marktgericht met je mee. Het resultaat?

  1. Je werkt niet alleen efficiënter, maar ook wendbaarder. Snoeien om te groeien, dus.
  2. Geen ad hoc optimalisatie die twee jaar meegaat: je boekt langetermijnresultaten.
  3. Je denkt vooruit en verzekert de toekomst van je bedrijf.
  4. Je verovert marktaandeel, wordt/blijft markleider en neemt een duurzame voorsprong op je concurrenten.
Ik denk met je mee
in een vrijblijvend gesprek.