Marlies’ verhaal

Als business analiste bij TVH ontdekte ik mijn passie voor procesoptimalisatie. Vandaag bundelen Jean en ik onze expertises in Effic. Waarvoor schakel jij ons in?

Hoe het begon

Na studies economie en handelswetenschappen ging ik aan de slag bij Thermote en Vanhalst (TVH) in Waregem. Ik doe er business analyse in een project voor product information management software en sta in voor deze taken:

  • Analyse diverse processen
  • Begeleiding change management
  • Ondersteuning eindgebruikers
  • Coördinatie testen applicatie

Passie voor procesoptimalisatie

In die rol van business analiste ontdekte ik mijn passie voor procesoptimalisatie. Ik stelde al vaak vast dat veel mensen zich onvoldoende bewust zijn van het belang van procesoptimalisatie of niet weten hoe eraan te beginnen.

Zo bundelen we onze expertise

Jean heeft veel ervaring in allround procesoptimalisatie, ERP-implementatie en project management. Ik focus op het digitale, het data-aspect van procesoptimalisatie en het standpunt van de gebruiker. Die combinatie werkt en verhoogt onze meerwaarde.

Naast het werk voor klanten – in tandem met Jean – deel ik mijn ervaring in blogartikels en zet ik mee mijn schouders onder de marketing van Effic.

Doe beroep op die skills en ervaring:

Weet waar je staat,
ken je prioriteiten.
Krijg een volledige roadmap
voor je optimalisatie.