Gratis assessment

Hoe fit en wendbaar is je organisatie? Klant- en toekomstgericht? Werkt ze als één team? Ontdek het in dit gratis assessment. Met objectieve score en aanbevelingen!

Zo performant is je organisatie

Je organisatie werkt, maar kan beter. Gestroomlijnd. Winstgevender. Klaar voor de toekomst. Of herzie je je strategie en wil je daar je processen op afstemmen?

Zet de eerste stap. In dit gratis assessment ontdek je hoe procesgedreven (klantgericht), wendbaar en (zelf)lerend je organisatie is.

Assessment: score en to-do’s

Op basis van een vragenlijst en gesprek krijg je:

  • Je objectieve score in procesgedrevenheid, wendbaarheid en lerend vermogen. Zo weet je precies waar je nu staat.
  • Een kort rapport met aanbevelingen: aan welke punten werk je best eerst om bijv. je procesgedrevenheid te verhogen? Je weet dus waar je prioriteiten liggen.

Naar een gezond evenwicht

Wie enkel focust op vermageren, wordt niet fit maar krijgt anorexia. En dat geldt ook voor je organisatie. Bespaar je dus niet kapot, maar werk slim verspillingen weg. Want enkel ‘fitte’, wendbare organisaties overleven en groeien duurzaam.

Dit assessment helpt je daarbij. Je krijgt aanbevelingen om je organisatie meer procesgedreven en wendbaar te maken, in lijn met je strategie. De eerste stap op weg naar een gezonde, evenwichtige organisatie!

Weet waar je staat
en hoe te verbeteren.